Fellowship Retreat

The cornerstone event where new Fellows connect and begin their MBA journeys!
July 30-August 1, 2020 // Virtual

Hosting incoming Fellows for unforgettable weekend retreat in NYC!

Each summer the incoming Cohort gathers for an all-expenses-paid retreat to build their LGBT+ network, meet our board members and past Fellows, participate in professionally facilitated leadership workshops, and learn how Reaching Out can support their careers both while in school and post-MBA.

2020 Retreat Agenda - all times listed in Eastern Timezone

7:00 pm Duration 60 min

Pre-Retreat Happy Hour

Come say hello and kick things off with your fellow Fellows! This mixer is for the incoming Class of 2022, but we’ve also invited Fellows from Classes of ’20 and ’21 to introduce themselves and give you an idea of what to expect during the retreat and as you embark on your MBA careers.

3:00 pm Duration 60 min

Welcome and Introductions in small group breakouts

4:00 pm Duration 30 min

Presentation: Reaching Out MBA and the ROMBA Conference

4:30 pm Duration 90 min

McKinsey & Co. Leadership Workshop

Presented by:McKinsey & Co.
6:00 pm Duration 60 min

Free Time

7:00 pm Duration 120 min

Pre-selected Activity in Groups

1:00 pm Duration 30 min

Lunch with your Cohort, small group discussions

1:30 pm Duration 60 min

Ask Me Anything

Meet some of our board members, staff, and past Fellows. This is a great opportunity to ask them anything about business school, how they moved back into the workforce, post-MBA, whatever is on your mind!

2:30 pm Duration 20 min

Perspectives on LGBT Workplace Discrimination

Presented by:Greenberg Traurig
2:50 pm Duration 30 min

Free time with regional breakout rooms (Northeast, Midwest, West Coast, Southeast)

3:20 pm Duration 10 min

Reaching Out Connect

A brief run-through of Reaching Out’s student and alumni platform.

3:30 pm Duration 10 min

Wrap up and Final Thoughts