September 27-29, 2024 // Los Angeles, CA
The full 2024 Agenda will be available in the coming weeks.

PRIZM 2024 Agenda

2:00 pm Duration 60 min

Participant Check-in

3:00 pm Duration 30 min

Welcome Session: Setting the Stage

3:30 pm Duration 90 min

Session 1: Development of Self

6:30 pm Duration 60 min

PRIZM Reception

Join other PRIZM attendees, corporate partners, our Board of Directors, and other VIPs for light bites, drinks, and more opportunities to get to know each other in this inaugural year of the PRIZM conference.

7:00 pm Duration 60 min

Women's Reception

For anyone who identifies as a woman, we invite you to join the Women’s Reception and meet folks from across the globe! This reception is designed to start new conversations and build connections that can continue long after the event is over.

8:00 pm Duration 90 min

Friday Fest

More information coming soon!

9:00 am Duration 15 min

Reflections on Day 1

9:15 am Duration 75 min

Session 2: Leading Others

11:30 am Duration 75 min

Session 3: Leading the Organization

1:00 pm Duration 90 min

PRIZM Industry Lunch

3:00 pm Duration 60 min

ROMBA Perspectives: A Series of TED-Style Talks from the ROMBA Community

More information coming soon!

7:00 pm Duration 60 min

Pre-dinner Reception

Kick off a celebration of everything that was ROMBA-PRIZM 2024 with a pre-dinner libation and mingle with other guests before the Marquee dinner!

8:00 pm Duration 120 min

Marquee Dinner and Keynote Speaker

Sponsored by Boston Consulting Group, the Marquee Dinner is the grand finale of this year’s conference, one last chance to connect with your peers, learn what Reaching Out has in store for the next year, and hear from our esteemed keynote speakers.

8:30 am Duration 120 min

Breakfast Session: Reflection on Days 1 & 2 and Future Planning